Keitä olemme

Päijät-Hämeen Luomu on yhden hengen yritys, joka sijaitsee Hollolan kunnassa Salpakankaan teollisuusalueella. Yrittäjälle Mika Mäkilälle yritys siirtyi syksyllä 2016 jo toisen sukupolvenvaihdoksen yhteydessä.. Yritys on toiminut yli 20 vuotta ja useilla tuotteilla on myös yhtä pitkä elinkaari.

TOIMINTA-AJATUS

Päijät-Hämeen Luomu jalostaa ainoastaan luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita, pääasiassa kotimaisia. Pääraaka-aineet hankitaan Tuoteverkko Oy:n sopimustuottajilta ja ne tulevat meille suoraan tiloilta. Kaikilla tuotteillamme on EU:n luomutunnuksen ja kotimaisen ns. aurinkomerkin käyttöoikeus ja ne ovat siten valvottua luomutuotantoa (FI-EKO-201).

TUOTTEIDEN SAATAVUUS

Tuotteitamme on saatavilla hyvin varustetuissa marketeissa ympäri Suomen sekä kauppahalleissa (Lahdessa Lihaliike Vuorinen), terveyskaupoissa että joissain nettikaupoissa. Tuotteitamme löydät Etelä-Suomesta myös Heila Lähiruokatorilta Heinolasta ja Benjamin Maatilatorilta Iitistä.

Päijät-Hämeessä tuotteitamme löytää seuraavista kaupoista:

S-Market Hollola, K-Supermarket Hollola, K-Supermarket Okeroinen, K-Supermarket Trio sekä K-Citymarket Karisma

Jos tuotteitamme ei ole kotikaupoissasi, kerro yhteystietomme kauppiaallesi, niin me opastamme heitä hankkimaan tuotteitamme valikoimiinsa. Tuotteiden markkinoinnista vastaa Satotukku Oy. Tuotteet löytyvät myös Keskon (Kespro) tilauslistoilta. Vähittäismyyjillä ja suurtalouskeittiöillä on siis mahdollisuus tilata tuotteitamme em. tukuista muiden tavaratoimitusten yhteydessä.

Toimipisteessämme ei ole vähittäismyymälää, mutta etukäteen tilaamalla voimme myydä myös yksityisasiakkaille, niin että asiakas noutaa ne sovittuna ajankohtana torstaisin tai perjantaisin aamupäivällä.
Maksutapana vain käteinen raha.

YHTEYSTIETOMME

Päijät-Hämeen Luomu
Televisiotie 9
15860 HOLLOLA
p. 045-2120669
s-posti: info@paijathameenluomu.fi
kotisivu: www.paijathameenluomu.fi